Over ons

Casa la Naranja
Casa la Naranja is een comfortabele en luxe accommodatie op een prachtige plek aan de Costa Blanca Noord. Deze plek is dé uitgelezen plek om je vakantie te vieren. Voor een paar dagen, een week of nog langer. Waarom? Dat vertellen we je graag! Genieten! Wij doen er alles aan om jou en je medereiziger(s) een onvergetelijk leuke vakantie te bezorgen en je thuis te laten voelen. Casa La Naranja is voor onze gasten een ‘home away from home’. Geen verplichtingen of zorgen, gewoon genieten en doen waar je zin in hebt! Wat wil je nog meer?

Casa la Naranja
Casa la Naranja en de tuin
Plattegrond Casa la Naranja

Huis
Ons huis ligt op een grondstuk van 10.000 m2. De begane grond is volledig nieuw en bestaat binnen uit vier ruime gastenkamers met een luxe badkamer ensuite.

Je slaapt in een comfortabel boxspringbed tussen heerlijk koele en zachte lakens van Egyptisch katoen. Alle kamers hebben een eigen ingang en een eigen privéterras waar je heerlijk van het mooie weer en de omgeving kunt genieten. Ook is er een salon speciaal voor onze gasten. Hier kun je neerploffen op de bank, de krant lezen aan tafel en wat eten of drinken. In salon staat ook de goed gevulde ‘Honesty bar’. Zin in een drankje of een snack? Wij zorgen ervoor dat er van alles, tegen een redelijke vergoeding op voorraad is. In of op het terras bij de salon serveren wij ook iedere dag een heerlijk en gevarieerd ontbijt. Natuurlijk houden wij zoveel mogelijk rekening met jouw wensen en evt. allergieën.

Zwembad
Aan het huis ligt ons mooie en bijzondere zwembad. Naast wat korte baantjes trekken is er ook een grote bank. Hier kun je lekker afkoelen en een boekje lezen. (pas wel op dat je boek of e-reader niet in het water valt). Rondom het zwembad staan heerlijke (Italiaanse) ligbedden waarop je aan je kleur kunt werken of lekker een tukje doen.

Uitzicht
Vanaf het terras en de tuin heb je een fantastisch uitzicht op de sinaasappelgaarden met als bonus de zee op de achtergrond. Echt uniek en wij raken er niet op uitgekeken!

Tuin
Casa la Naranja heeft een gigantische tuin. Deze bestaat uit 6 terrassen en heeft dus niveauverschillen. Een terras is beplant met druivenranken. We hopen in 2018 onze eerste wijn te kunnen persen. Het tweede terras grenst aan het huis en het zwembad. Kies zelf waar je wilt zitten, liggen, relaxen of een goed gesprek voeren met je reisgenoot of andere gasten. Onder de olijfbomen, de palmen, achter de oleanderhaag of bij de fruitbomen. Of naast het zwembad bij het huisje. Op een stoel of op een ligbed. Je bent vrij om je eigen favoriete plek te organiseren. Op terras drie staat het huis met aan drie kanten tuin en de garage. Ook hier zijn veel plekjes om te zitten. In de garage is plek om je fiets veilig te parkeren. Op dit niveau kom je ook het terrein op en bereik je de parkeerplaats. Op de andere terrassen vind je onder andere onze amandelbomen, sinaasappel- en andere fruitbomen. Zin in een sinaasappel? Pluk er eentje! Zooooo lekker.

zitje Casa la Naranja

Ons verhaal
Benieuwd naar ons verhaal? Onze zoektocht en onze ‘ik vertrek momentjes’? Een avontuur vol onzekerheden, gekke momenten, mooie ontmoetingen, stofwolken, hard werken, teleurstellingen en leuke verrassingen. We nemen je graag mee....

TOP
BOEK DIRECT