Boeken bij een 'Adults Only' bed and breakfast

Oh, mijn kind van 3 komt mee. Kun je een bed bijzetten?

Grapje? Nee hoor.............

We maken het mee helaas. Nadat we een reservering binnen kregen voor 2 kamers gingen de alarmbellen al af. Dus direct een e-mail gestuurd met de vraag 'weet u dat wij geen gasten toelaten onder de 18? We zijn namelijk een 'Adults Only' accommodatie.  Dus is een van de gasten jonger, dan kunt u nu zonder kosten annuleren.  Hierop ontvingen we geen reactie, ook niet na nog een e-mail gestuurd te hebben.

Bellen

Omdat we het toch niet vertrouwden hebben we een dag voor de termijn van kostenloos annuleren was verstreken dan maar naar degene die gereserveerd had gebeld. Twee keer gevraagd of er geen kinderen in het gezelschap waren. Antwoord 'nee hoor, we komen met 4 volwassenen'.

Een dag later

Ontvingen we een e-mail met de boodschap 'onze vrienden nemen hun zoon mee van 3 jaar. Kunt u een bed bijzetten?'

Ahum, voor 4 personen reserveren. Met 5 komen waarvan er eentje ook nog eens jonger is dan 18??!!

Natuurlijk zijn we hier niet op ingegaan.

Op de dag van aankomst arriveerden er 5 personen, waarvan er 3 uitstapten en zich installeerden in de kamers.

Hoe het afliep?

De gasten met het kind zijn vertrokken naar een camping in de buurt. Pa heeft nog wel gebruik gemaakt van de douche en een ontbijt. Ma en het kind hebben we niet meer gezien.

Heel triest voor hen, zeker omdat degene die geboekt had wel heeft kunnen genieten van de luxe van de kamers en het heerlijke ontbijt.

 

Buikpijn

Of deze mensen nog vrienden zijn? We weten het niet. Wat we wel weten is dat wij er buikpijn van hebben gehad maar wel achter onze beslissing staan.

Onze andere gasten boeken speciaal een kamer in een vakantiehuis/bed and breakfast waar geen kinderen zijn. Zij zoeken rust en moeten ervan op aan kunnen dat er dan ook geen kinderen zijn. Sterker nog, op dat moment hadden we gasten die lekker samen een weekendje weg waren zonder hun kind.

Toch met kinderen komen logeren?

Dat kan! Wil jij met je kinderen komen genieten in onze heerlijke bed and breakfast? Als je alle vier de kamers boekt dan jullie van harte welkom.  

 

 

vakantie zwembad Spanje b&b

Tot gauw?

Met of zonder kinderen..........

Hasta luego! Wake up, Relax, Enjoy!

Kom en geniet van de rust, de luxe, de ruimte en kom totaal ontspannen weer thuis.
Boek nu je verblijf bij Casa la Naranja. Of vertel anderen over onze heerlijke plek! Lekker logeren in een luxe bed and breakfast in Spanje bij  Nederlanders. Geen taalprobleem en we kunnen je alles vertellen over de omgeving, leuke restaurantjes en gezellige stadjes. Ideaal vertrekpunt om een dagje Valencia of Alicante te bezoeken.

Hasta luego,
Jolande

1 Comment to “ Boeken bij een ‘Adults Only’ bed and breakfast”

  1. Lys says :Beantwoorden

    Keurig opgelost. Jullie hebben er alles aan gedaan.. Zelfs nog nabellen! Dat de mensen niet luisteren of lezen is toch echt hun verantwoordelijkheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 − zeven =

TOP
BOEK DIRECT