Beste zanger van Nederland over de vloer

Jan Dulles geniet en ziet af bij onze Spaanse b&b

Wakker worden met uitzicht op zee

Afgelopen week mochten we Jan Dulles, zanger van de 3Js, ontvangen in onze bed and breakfast. Hij was hier om een artikel over ons en Casa la Naranja te schrijven. Natuurlijk hebben we Jan ontvangen en de service gegeven die iedere gast bij ons krijgt.

Daarnaast hebben we hem wat van de omgeving laten zien.

Op pad aan de Costa Blanca met Jan

We gaan hier nu niet alles vertellen wat Jan heeft gedaan bij ons. Dat lees je later in Vivamagazine.

Maar vanzelfsprekend heeft hij genoten van ons uitgebreide 3-gangen ontbijt. Zijn we met deze telg uit een Volendamse vissersfamilie naar de visafslag in Denia geweest. De boten kwamen net binnenvaren en dus konden we de gevangen buit aanschouwen. Helaas lijkt het erop dat de zee aardig is leeggevist. En hebben heerlijk gegeten in een van onze favoriete restaurants in Javea. Zo handig dat onze huis zo centraal ligt. We zijn heel dichtbij allemaal leuke stadjes en het mooie achterland.

Rondje rennen door de sinaasappelgaarden

Na zo'n 7 km rennen door de sinaasappelgaarden stond voor Jan de wereld op z'n kop. Vooral het langzame klimmen was wat zwaar. Overigens wel een uitstekende training om je pr te verbeteren als je weer in het vlakke Nederland loopt.

Tot gauw?

Wil jij ook, net als Jan, genieten van het al het moois en de luxe van onze bed and breakfast? Je dag begint met een heerlijk 3-gangenontbijt in de ontbijtsalon of aan het terras bij het zwembad (met zeezicht). Daarna ga je lekker de omgeving verkennen! Fietsen, wandelen, steden zoals Valencia, Alicante, Denia en Javea zijn dichtbij.

Of je blijft lekker thuis en geniet van de rust in onze grote tuin. Op een ligbedje aan het zwembad of onder een olijfboom?  Het kan allemaal.

Hasta luego! Wake up, Relax, Enjoy!

Kom en geniet van de rust, de luxe, de ruimte en kom totaal ontspannen weer thuis.
Boek nu je verblijf bij Casa la Naranja. Of vertel anderen over onze heerlijke plek! Lekker logeren bij  Nederlanders. Geen taalprobleem en we kunnen je alles vertellen over de omgeving, leuke restaurantjes en gezellige stadjes.

Hasta luego,
Jolande

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − vier =

TOP
BOEK DIRECT