Blije en tevreden bed and breakfast gasten

De kers op de taart! Tevreden gasten, daar doen we het voor.

Vorige week mochten we de eerste gasten van dit seizoen ontvangen. Net zoals veel van onze bed and breakfast gasten begonnen Inge en Marc hun vakantie in Alicante en eindigden hun vakantie aan de Costa Blanca in Valencia.

En wat leuk en gezellig dat zij ook bij ons een paar nachten verbleven. Heel handig natuurlijk want we zitten heerlijk centraal tussen Alicante en Valencia.

Onze bed and breakfast als uitvalsbasis

Zoals iedere ochtend in onze b&b begonnen ook Inge en Marc de dag met een heerlijk ontbijt. Daarna verkenden ze de buurt en genoten van de zon.  Bezochten stadjes in de buurt zoals Denia en Javea (slechts 15 minuten bij ons vandaan).  Lunchten uitgebreid en voordelig (heel gewoon hier in Spanje aan de Costa Blanca) en genoten van hun comfortabele kamer in ons huis.

MOOIE LIEVE WOORDEN. Muchas Gracias!

En wat is het toch mooi, als je bij het schoonmaken van de kamer zo'n lieve boodschap aantreft! We hopen jullie weer te zien bij Casa la Naranja, hasta luego Inge en Marc.

PS : wil je weten wat Inge en Marc nog meer schreven?

Kijk dan op Tripadvisor of Booking

Of wat anderen schreven Zoover

Wat andere gasten zeggen

  • Alles klopt aan de b&b van Jolande en partner!
  • De gastheer maakt een voortreffelijk driegangenontbijt
  • Zeer gastvrij
  • Luxe modern ingerichte accommodatie met uitzicht op de sinaasappel-boomgaard

Inge en Marc aan gang 2 van het ontbijt. Iedere dag anders. En, Inge en Marc zijn helaas weer in België aan het werk. In hun kledingwinkels in Mol en Geel

 

Tot gauw?

Wil jij ook genieten van het al het moois en de luxe van onze bed and breakfast? Je dag begint met een heerlijk 3-gangenontbijt in de ontbijtsalon of aan het terras bij het zwembad (met zeezicht). Daarna ga je lekker de omgeving verkennen! Fietsen, wandelen, steden zoals Valencia, Alicante, Denia en Javea zijn dichtbij.

Of je blijft lekker thuis en geniet van de rust in onze grote tuin. Op een ligbedje aan het zwembad of onder een olijfboom?  Het kan allemaal.

Hasta luego! Wake up, Relax, Enjoy!

Kom en geniet van de rust, de luxe, de ruimte en kom totaal ontspannen weer thuis.
Boek nu je verblijf bij Casa la Naranja. Of vertel anderen over onze heerlijke plek! Lekker logeren bij  Nederlanders. Geen taalprobleem en we kunnen je alles vertellen over de omgeving, leuke restaurantjes en gezellige stadjes.

Hasta luego,
Jolande

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × een =

TOP
BOEK DIRECT