Culinair genieten tijdens je vakantie aan de Costa Blanca

Gabriëla en Alejandro logeerden in onze bed and breakfast en genoten van een 3- sterren diner

Culinaire ontdekkingstocht

Gabriëla en Alejandro leggen de lat hoog. Qua eten en gelukkig ook waar ze overnachten. Dus boekten ze een kamer in ons vakantiehuis om daarna op hoog niveau te gaan dineren. Ze bezochten al heel wat door Michelin bekroonde restaurants in Spanje en daarbuiten. Deze keer was een restaurant met maar liefst drie! Michelinsterren aan de beurt. In de buurt van b&b Casa la Naranja.

Op de motor vanaf Madrid

Het jonge stel uit Madrid arriveerde in de loop van de middag bij onze bed and breakfast. Op de motor! Na aankomst trokken ze snel hun warme beschermende motorkleding uit en was het tijd voor een heerlijk koud biertje en een hapje. Het onthaasten kon beginnen...........

Eerst onthaasten aan het zwembad en dan op naar......

Na een heerlijke relaxte middag kwam in de loop van de avond de taxi voorrijden die het stel naar Denia zou brengen. Je gaat natuurlijk niet op de motor naar zo'n sjiek restaurant. Nou ja, het kan natuurlijk wel, maar onze gasten gingen 'in stijl'.

Wat een ervaring

Gabriëla en Alejandro hebben genoten. Maar liefst 14 kunstwerken (je kunt dit geen gerechten noemen) met bijbehorend wijnarrangement werden geserveerd. En de eigenaar/kok, die in Spanje en elders zeer beroemd is kwam tot grote vreugde van het stel nog even aan tafel een praatje maken. Wat een ervaring.

Groot aanbod, ontdek het zelf

In omgeving van ons vakantiehuis tussen Valencia en Alicante vind je heel veel fantastische restaurants.

Onze gasten hebben genoten bij Quiqui Dacosta En, er zijn nog veel meer restaurants met- en zonder sterren die het zeker de moeite waard zijn om naar toe te gaan. In de nabije omgeving tussen Denia en Javea en in de achterliggende valleien, zoals de Jalon vallei en Vall de Laguar kunnen wij restaurants aanbevelen. (en afraden overigens)  Zelfs op 2 km afstand vind je een betaalbaar restaurant met één Michelinster.

 

Dus..............

vakantie zwembad Spanje b&b

Tot gauw?

Ook zin in een tongstrelende culinaire ervaring?

Kom dan gezellig een paar dagen logeren in onze bed and breakfast en ga op culinaire ontdekkingstocht.  Die begint al bij het ontbijt dat wij serveren. Iedere dag begint je dag met een heerlijk 3-gangenontbijt en is elke dag anders. Daarna ga je op pad of blijft lekker bij ons vakantiehuis voor je gaat lunchen of dineren. Mogelijkheden zat! Je pakt een ligbed en zoekt jouw favoriete plekje op in de tuin. Je leest een boek of staart over de sinaasappelgaarden naar de zee. Je bent in een wip op het strand of in de rustige valleien achter ons huis. Valencia en Alicante zijn een uurtje rijden en stadjes als Denia en Javea slechts in 20 minuten. Of wat dacht je van een prachtige auto- of fietsrit naar Jalon of Vall de Laguar?

Hasta luego! Wake up, Relax, Enjoy!

Kom en geniet van de rust, de luxe, de ruimte en kom totaal ontspannen weer thuis.
Boek nu je verblijf bij Casa la Naranja. Of vertel anderen over onze heerlijke plek! Lekker logeren in een luxe bed and breakfast in Spanje bij  Nederlanders. Geen taalprobleem en we kunnen je alles vertellen over de omgeving, leuke restaurantjes en gezellige stadjes. Ideaal vertrekpunt om een dagje Valencia of Alicante te bezoeken.

Hasta luego,
Jolande

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen − 7 =

TOP
BOEK DIRECT