De kop is eraf! Hectische tijden en supergasten

De kop is eraf!

We hebben de eerste maanden achter de rug in onze bed and breakfast. Tot nu toe (gelukkig) geen tijd voor een update! Maar nu tijd om de eerste nieuwsbrief van Casa la Naranja te vullen en te versturen naar mensen die zie hebben ingeschrevenen  en hen op de hoogte te brengen van wat er is gebeurd en waar we nu staan. Lees hier de inhoud.

Hectische tijden

De start verliep hectisch en we hadden het gevoel — en soms nog steeds — in onze eigen 'Ik vertrek'-aflevering te zitten. De verbouwing liep uit, ondanks de o zo mooie planning van de aannemer. Het semi-openingsfeest vierden we begin mei op een bouwplaats in plaats van op een strak en mooi afgewerkt terras. Niet dat het minder leuk was, maar we liepen wel op ons tandvlees, inmiddels. En nog was het niet klaar; meubels werden te laat geleverd, de plaatselijke pakketbezorger wist ons slechts negen keer niet te vinden en dan is er nog de Spaanse bureaucratie. Maar ach, daar zijn we inmiddels aan gewend en we laten ons niet uit het veld slaan. Meebewegen en doorgaan.

De zes extra weken rustig opstarten, aan alles wennen en een weekje rust voor de opening is er dus niet van gekomen. Ons plan om stage te lopen bij een collega-bed and breakfast hebben we aan ons voorbij moeten laten gaan. Gelijk het diepe in en gaan!

Supergasten en superscores!

De verbouwing van onze gastenkamers en salon gaat lekker door. De laatste ramen en deuren in de gastenkamers zijn geïnstalleerd, de trap aan de achterkant is gemetseld en de oprit voor de rolstoeltoegankelijke kamer is aangelegd. De afwerking kan gaan beginnen! De buitenkant is nu net een gatenkaas en moet er straks strak uitzien. Alles moet gestuckt en geverfd worden. Binnen gaan de mannen alvast lekker door. Op een ochtend verschijnen er zelfs  8 mannen die ‘even’ de badkamers betegelen.

In juni zijn we geopend en mochten we al snel onze eerste gasten verwelkomen. De parade van Nederlanders, Belgen, Duitsers, Engelsen, Italianen en vooral Spanjaarden wisten ons al snel te vinden. Wat een feest! Onze inspanningen zijn beloond: in korte tijd hebben we een prachtige plek gerealiseerd. Met mooie kamers, heerlijke bedden, een lekker zwembad en een fijne tuin. Onze gastvrijheid en  ontbijt (iedere dag een wisselend drie-gangenontbijt) scoren hoog bij onze gasten:

Zoover Fenomenaal

Tripadvisor 5/5

Booking  Voortreffelijk

Hier zijn we natuurlijk heel erg blij mee en supertrots op!

 

Nog even ontspannen?

Wil jij nog even lekker naar de zon? De herfst in Nederland of België mijden? Even bijkomen en genieten op een heerlijk rustige plek? De vogels horen fluiten, de eekhoorns zien rennen, op een bedje liggend naar de zee staren of de omgeving ontdekken?

Tot eind november is het hier nog heerlijk. Je kunt nog in de zee zwemmen, maar ook de omgeving verkennen. Er zijn prachtige wandelroutes in de buurt, ruige valleien en leuke stadjes. Golfbanen in overvloed en natuurlijk is dit dé streek waar je heerlijk kunt fietsen (mountainbiken en wielrennen).

Ook de fietsen kunnen geregeld worden.

Neem contact met ons op voor meer informatie en maatwerk!

 

PS Vliegen kan op Alicante en Valencia. Transavia, Ryanair, Vueling, Tui enz. vliegen vanaf bijna alle Nederlandse en Belgische luchthavens.

Boek nu voor 2018!

Wil je al boeken voor 2018? Dat kan! In januari, februari  en maart gaan we open als er twee of meer kamers worden geboekt. Het is dan iets frisser, maar laat dat je niet tegenhouden. We hebben vloerverwarming en centrale verwarming in de kamers en gastensalon. En als de zon schijnt is het al snel 20 graden (of meer).

Wandelen en fietsen
In maart en april en mei is het de meest geschikte tijd om te wandelen. De amandelbomen staan in bloei (en dat zijn er hier heel veel) en even later de kersenbomen. Werkelijk prachtig om te zien! De Costa Blanca staat bekend om haar geweldige fiets- en wielrenmogelijkheden. Van februari tot eind juni is dit dé plek om te komen trainen (begeleiding en routes kunnen geregeld worden).

Groepen
Kom je met een groep van maximaal 10 personen? Dan maken we er samen iets leuks van! Compleet verzorgde maaltijden of een leuk feest als je iets te vieren hebt? We denken graag met je mee. Informeer naar de mogelijkheden.

Hasta luego! Wake up, Relax, Enjoy!

Kom en geniet van de rust, de luxe, de ruimte en kom totaal ontspannen weer thuis.
Boek nu je verblijf bij Casa la Naranja. Of vertel anderen over onze heerlijke plek! Lekker logeren bij  Nederlanders. Geen taalprobleem en we kunnen je alles vertellen over de omgeving, leuke restaurantjes en gezellige stadjes.

Hasta luego,
Jolande

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × vijf =

TOP
BOEK DIRECT