De valleien in en de bergen op

Wandelschoenen aan y VAMOS!

De afgelopen week was het mooi weer. Dus de wandelschoenen aan en op pad.

Nu alle amandelbomen in bloei staan is het in de Campo bij Casa la Naranja en in de achterliggende valleien en bergen prachtig. De roze en witte versie van de amandelbloesemgaarden geven de groene omgeving nog meer kleur.

 

Mooie wandelroutes

In de buurt van onze bed and breakfast zijn heel veel mooie wandelroutes. Van hele makkelijke over goede paden tot behoorlijk pittige, die over smalle bergpaadjes gaan en waar je flink moet klimmen en dalen. Er is hier voor ieder wat wils.

En natuurlijk zijn er op de routes leuke restaurantjes of berghutten waar je voor weinig geld een heerlijke lunch kunt nuttigen. We vertellen je er graag meer over als je bij ons logeert!

Een impressie

Van een paar van onze wandelingen in de buurt.

En natuurlijk begint de wandeling

Met koffie en eindigt met een heerlijke en gezellige lunch

 

Tot gauw?

Kom jij genieten van het al het moois? Je dag begint met een heerlijk 3-gangenontbijt en daarna ga lekker de omgeving verkennen! Of je blijft lekker thuis en geniet van de rust in onze grote tuin.

 

 

Hasta luego! Wake up, Relax, Enjoy!

Kom en geniet van de rust, de luxe, de ruimte en kom totaal ontspannen weer thuis.
Boek nu je verblijf bij Casa la Naranja. Of vertel anderen over onze heerlijke plek! Lekker logeren bij  Nederlanders. Geen taalprobleem en we kunnen je alles vertellen over de omgeving, leuke restaurantjes en gezellige stadjes.

Hasta luego,
Jolande

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × vijf =

TOP
BOEK DIRECT