De zomer is losgebarsten aan de Costa Blanca

De eerste feesten zijn achter de rug en er komen er meer

Iedere week Fiësta in Valencia

Feesten kunnen ze in Spanje! Iedere week barst er wel een feest los in de buurt van onze bed and breakfast. Vooral in dit gebied tussen Valencia en Alicante houden ze van rumoerige feesten. Met veel muziek en vuurwerk.

Feesten in de buurt, rust bij Casa la Naranja

Je vindt hier echt 'the best of both worlds'. Want we zitten overal heel dichtbij. Je stort je in het feestgedruis en als je genoeg genoten en gefeest hebt, dan kom je naar 'huis' waar het oorverdovend stil is. Je neemt nog een drankje uit de 'honestybar'. Drinkt op je eigen terras, in de tuin of aan het zwembad onder de sterrenhemel (die is zo prachtig hier want er is bijna geen omgevingsverlichting) nog een drankje of je duikt je bed in. De perfecte vakantie aan de Costa Blanca toch?

San Juan

23 juni eindigde San Juan, een feest dat overal gevierd wordt in Spanje. Wij waren in Denia, en wat een feest! Het hele strand was tot in de vroege uurtjes vol mensen die gezellig met elkaar waren. Eten, drinken en zelfs dansen. Rond een houtvuur, want dat hoort erbij. Je dient enkele keren over het vuur te springen en om middernacht over de golven.

In Javea gaan ze nog een dagje langer door. Op 24 juni wordt hier San Juan afgesloten met een kinderparade en een gigantisch vuurwerk met muziek.

En er komt meer

De zomer is net begonnen en de feesten gaan nog door tot zeker eind september. De Moren en de Christenen, de dorpsfeesten, het houdt niet op! Vanaf nu is er ook iedere zaterdagavond een gigantisch vuurwerk in een van de omliggende dorpen. En dat is allemaal te zien vanaf het terras bij ons zwembad. Wij houden ervan.

 

 

vakantie zwembad Spanje b&b

Tot gauw?

Zin in een fantastische vakantie in een bed and breakfast van Nederlanders in Spanje?

Ook zin in een feestje tijdens jouw vakantie? Of gewoon lekker even bijkomen van alle drukte? Kom dan lekker een paar dagen logeren in onze bed and breakfast.  Je dag begint met een heerlijk 3-gangenontbijt en daarna doe je lekker wat je zelf wilt! Je bent in een wip op het strand of in de rustige valleien achter ons huis. Valencia en Alicante zijn een uurtje rijden en stadjes als Denia en Javea slechts in 20 minuten. Of wat dacht je van een prachtige auto- of fietsrit naar Jalon of Vall de Laguar?

Hasta luego! Wake up, Relax, Enjoy!

Kom en geniet van de rust, de luxe, de ruimte en kom totaal ontspannen weer thuis.
Boek nu je verblijf bij Casa la Naranja. Of vertel anderen over onze heerlijke plek! Lekker logeren in een luxe bed and breakfast in Spanje bij  Nederlanders. Geen taalprobleem en we kunnen je alles vertellen over de omgeving, leuke restaurantjes en gezellige stadjes. Ideaal vertrekpunt om een dagje Valencia of Alicante te bezoeken.

Hasta luego,
Jolande

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien + zeven =

TOP
BOEK DIRECT