Dit schreef Jan Dulles van de 3Js over ons

Casa la Naranja is geen gewone bed and breakfast. Het is een belevenis

Trots

Trots zijn we natuurlijk. Op wat we tot nu toe hebben neergezet. Op onze kamers met de heerlijke bedden en luxe badkamers. Op ons ontbijt, de tuin, de rust, het zwembad enz.

 

Nou hoor je het ook eens van een ander!

Nog veel leuker is het om van anderen te horen dat je goed bezig bent. En als het dan ook nog een bekende Nederlander is, zelfs de 'beste zanger van' dan ben je extra trots.

Lees meer over hoe Jan gesmuld heeft van Flappie. Hoe hij zijn rondje hardlopen, zijn vakantie en bezoek aan onze bed and breakfast heeft ervaren in Vivamagazine.

 

En dit schreven anderen over ons

Zoover 'Luxe tussen de sinaasappels', 'In een woord geweldig'

Tripadvisor  '' Heerlijk tot rust komen in prachtige omgeving'

Booking  'Luxueuze accomodatie uitgebaat door hardwerkende Nederlanders'

Tot gauw?

Wil jij ook genieten van het al het moois en de luxe van onze bed and breakfast?  Net als Jan en alle andere tevreden gasten. Gun jezelf gewoon even een break, of vier je zomervakantie bij ons. Kom volledig tot rust in de heerlijke omgeving van ons vakantiehuis.

Je dag begint met een heerlijk 3-gangenontbijt in de ontbijtsalon of aan het terras bij het zwembad (met zeezicht). Daarna ga je lekker de omgeving verkennen! Fietsen, wandelen, steden zoals Valencia, Alicante, Denia en Javea zijn dichtbij.

Of je blijft lekker thuis en geniet van de rust in onze grote tuin. Op een ligbedje aan het zwembad of onder een olijfboom?  Het kan allemaal.

Hasta luego! Wake up, Relax, Enjoy!

Kom en geniet van de rust, de luxe, de ruimte en kom totaal ontspannen weer thuis.
Boek nu je verblijf bij Casa la Naranja. Of vertel anderen over onze heerlijke plek! Lekker logeren bij  Nederlanders. Tussen Valencia en Alicante. Geen taalprobleem en we kunnen je alles vertellen over de omgeving, leuke restaurantjes en gezellige stadjes.

Hasta luego,
Jolande

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 5 =

TOP
BOEK DIRECT