Een dagje Valencia?

Ga met Eline mee, want Eline loves Valencia en kent de stad als geen ander!

Slechts een uurtje vanaf onze bed and breakfast

Slechts een uurtje met de auto, bus of trein van onze bed and breakfast is de prachtige stad Valencia. Deze derde stad van Spanje (ca. 800.000 inwoners) is booming en voelt volgens Eline als een “gezellig dorp”. Naast haar historische stadskern en de verschillende wijken met allerlei unieke highlights, is er veel te zien en te beleven. Laat je verrassen.........

Op pad met een kenner

Je kunt natuurlijk op eigen houtje de stad ontdekken, maar wat is er nou leuker om met een kenner op pad te gaan? Met Eline dus.

Eline woont sinds 2007 met haar Spaanse man in Valencia en is sinds 6 jaar stadsgids. De stad heeft geen geheimen voor Eline, ze kent de stad en haar gewoonten op haar duimpje. Naast de bekende plekken neemt ze je mee naar straten of steegjes waar je normaal niet komt. Hoe leuk is dat? En ze levert maatwerk! Wat jij wilt.

Dagje, een paar uurtjes of Tour op Maat

Of je nou een dagtrip plant, slechts 2 uurtjes tijd hebt of juist geen rondleiding maar een paella-kookcursus of wijnproeverij zoekt…Eline kan het regelen!

 

Wat dacht je van een tapastour, leuke anders-dan anders winkelroute, fietsen naar de Opera, een rondleiding door het Oceanografic of binnen kijken bij het UNESCO gebouw de Lonja?

 

Ook tijdens de weekenden/feestdagen gaat Eline met je op pad; Ze vertelt je over tradities, grappige anekdotes, kent de insiders tips en weet waar je wel (en niet) lekker kunt eten!

 

Tours op Maat

Eline maakt tours op maat, voor prive-groepjes. Samen plannen zodat iedereen het naar zijn/haar zin heeft en de informatie/activiteit krijgt, die jij wilt.

Past het beter in je budget om aan te sluiten met andere mensen? Dan sluit je aan bij  een ‘Open Tour’. Heel gezellig en leer je gelijk nieuwe vrienden kennen 😊

Eline regelt nog meer in Valencia

  • Vervoer: fietsen en E-Bikes, taxis/mini-vans/bussen, catamaran/prive-jacht, segway of elektrische steps
  • Culinair: restaurants
  • Unieke plek: balkonmogelijkheden met catering op het Stadhuisplein tijdens de stadsfeesten in maart (Fallas)
  • Romantiek: een romantische plek voor een huwelijksaanzoek. (bijvoorbeeld in het natuurpark de Albufera) Dat wordt vast een JA

 

Ga op pad met Eline

Op pad met Eline loves Valencia? Boek nu een tour, of mail/bel/Whatsapp Eline voor meer informatie!

Facebook “Eline loves Valencia”,

email: elinelovesvalencia@outlook.com

Telefoon /Whatsapp: +34 663436444

Valencia

Valencia is in 138 v C gesticht door de Romeinen en vanaf de 8e eeuw hadden de Moren hadden de macht. Dit is heel goed in de stad te zien aan de gebouwen en de gerechten en tradities. Naast al deze oudheden is er ook een modern Valencia. Met de Stad van de Kunsten en Wetenschappen (wie kent de futuristische plaatjes niet) in het 9 km lange Turiapark waar je heerlijk en veilig kunt fietsen, wandelen of een festival kunt meemaken. Denk ook aan de vele terrassen, de indrukwekkende markthallen, talrijke musea en bruisende feesten. Eline zegt ‘bezoekers staan vaak versteld van de veelzijdigheid van mijn stad’.

 

 

vakantie zwembad Spanje b&b

Tot gauw?

Boek eerst je kamer bij de leukste bed and breakfast in Valencia

Na het heerlijke 3-gangenontbijt aan het zwembad vertrek je naar Valencia. Hartstikke leuk om jouw vakantie aan de Costa Blanca een extra boost te geven. Je ontdekt de stad en na een heerlijke dag vol indrukken en mooie ervaringen kom je weer terug in de rust van de bed and breakfast. Nog even een plons in het zwembad, een wijntje uit de 'honesty bar' en je duikt zo je heerlijk grote en comfortabele bed in. De volgende dag ontwaak je weer fris en fruitig en geniet van een nieuwe dag. 

Hasta luego! Wake up, Relax, Enjoy!

Kom en geniet van de rust, de luxe, de ruimte en kom totaal ontspannen weer thuis.
Boek nu je verblijf bij Casa la Naranja. Of vertel anderen over onze heerlijke plek! Lekker logeren in een luxe bed and breakfast in Spanje bij  Nederlanders. Geen taalprobleem en we kunnen je alles vertellen over de omgeving, leuke restaurantjes en gezellige stadjes. Ideaal vertrekpunt om een dagje Valencia of Alicante te bezoeken.

Hasta luego,
Jolande

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + vijf =

TOP
BOEK DIRECT