Onze b&b is een jaar open en

wat is er veel gebeurd en wat hebben we veel geleerd en genoten!

Fantastische gasten en....

Begin juni 2017 mochten we onze eerste gasten in onze, net geopende, bed and breakfast ontvangen. Wat een feest! De stofwolken van de verbouwing waren maar net neergedwarreld en tijd om bij te komen was er niet.
Nog onervaren maar met een grote dosis enthousiasme en degelijke voorbereiding zijn we gestart en als snel wisten veel mensen ons te vinden.
Gelukkig maar, en wat is er nou leuker dan je vakantie te vieren aan de Costa Blanca in een luxe, nieuw, rustig en comfortabel vakantiehuis.

Alle nationaliteiten

kwamen logeren. Nederlanders, Belgen, Duitsers, Italianen, Engelsen maar vooral Spanjaarden. Veel uit Madrid en in het hoogseizoen ook heel veel uit de regio Valencia en Alicante. Wat een lieve mensen allemaal!We genieten ons helemaal suf en vinden het geweldig om iedereen in de watten te leggen. En dat lukt ook. Sommigen komen al voor de vierde keer terug. Daar zijn we heel trots op.

Met de hele familie genieten bij Casa la Naranja.

Genieten van de zon

Niet als de deze in je gezicht schijnt als je heerlijk ligt te slapen.
We ontdekten dat dit gebeurde in één van onze kamers. Slechts 2 weken in het voorjaar en 2 weken in het najaar piept de opgaande zon tussen de twee bergen door.

Dus heel snel het gordijn van deze kamer vervangen door gordijn met verduisterende voering.

...........Natuurlijk zijn er ook minder leuke gasten (helaas).

Een Spaans koppel uit Valencie hebben we vriendelijk verzocht voortijdig te vertrekken. Voor ons een schokkende ervaring maar ook een goede leerschool. Wil je weten wat er is gebeurd? Dat vertellen we je wel als je hier logeert.

(Deze gasten staan niet op een van deze foto's!)

Luisteren en aanpassen

Voor we onze b&b begonnen hebben we grondig onderzoek gedaan. Veel anderen bed and breakfasts bezocht en zo kwamen we erachter wat we wel en niet wilden. En dit hebben we ook toegepast. Bijvoorbeeld hele goede bedden, een privéterras bij elke kamer en een honestybar voor gasten zodat ze altijd lekker een koud drankje kunnen pakken. Het is immers vakantie.

Toch vragen en luisteren we goed naar onze gasten. En, als het kan passen we zaken aan.

Karl Heinz en Floor misten

Een bureau om aan te werken of een tafeltje waar je bijvoorbeeld je sleutels kwijt kan. 

Dus hebben we dit natuurlijk snel opgelost. In iedere kamer staat er nu een bureau/tafel.

Jane miste de douchegel en shampoo

Voor ons niet zelfsprekend, want we zijn erg gehecht aan onze eigen zeep en shampoo. Natuurlijk hebben we direct actie ondernomen en een 'neutraal' merk gezocht die voor iedereen te gebruiken is.

vakantie zwembad Spanje b&b

Tot gauw?

Kom je zelf eens kijken? Wil jij ook genieten van het al het moois, de rust en de luxe van onze bed and breakfast?  Wandelen, fietsen, stedentrip naar Valencia of Alicante of lekker aan het strand over de zee staren en een duik in de zee nemen. Het kan hier allemaal.  Gun jezelf gewoon even een break en kom volledig tot rust in de heerlijke omgeving van ons vakantiehuis.

Je dag begint met een heerlijk 3-gangenontbijt in de ontbijtsalon of aan het terras bij het zwembad (met zeezicht). Daarna ga je lekker de omgeving verkennen!

Of je blijft lekker thuis en geniet van de rust in onze grote tuin. Op een ligbedje aan het zwembad of onder een olijfboom?  Het kan allemaal.

Hasta luego! Wake up, Relax, Enjoy!

Kom en geniet van de rust, de luxe, de ruimte en kom totaal ontspannen weer thuis.
Boek nu je verblijf bij Casa la Naranja. Of vertel anderen over onze heerlijke plek! Lekker logeren bij  Nederlanders. Geen taalprobleem en we kunnen je alles vertellen over de omgeving, leuke restaurantjes en gezellige stadjes.

Hasta luego,
Jolande

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf − zes =

TOP
BOEK DIRECT