GENIET VAN GEWELDIGE FIETSROUTES MET PRACHTIGE VERGEZICHTEN

en verblijf met je (fiets)maatjes in een comfortabele b&b aan de Costa Blanca

fietsen wielrennen aan de Costa Blanca

Ben je een klimmer of fiets je liever over vlakke wegen? Dan is onze bed and breakfast het ideale vertrekpunt van jouw fietstochten. Bij ons vakantiehuis liggen namelijk de mooiste fietsroutes van de Costa Blanca.

Dus je hoeft niet eerst kilometers lang over drukke wegen te rijden voor je op de juiste weg zit. Zoals fietsexpert Hanneke zegt: ‘Ook wij maakten deze fout en gingen de eerste jaren naar de kust. Elke morgen die drukke weg, waar de vouwen uit je broek worden gereden’.  Lees verder wat zij nog meer zegt in haar blog ‘Wat de meeste fietsers niet weten’.

IDEAAL VOOR FIETS- VRIENDINNEN, VRIENDEN EN STELLEN!

Vrijheid, gezelligheid en comfort

Onze bed and breakfast is de ideale plek voor fietsers die zelfstandig en (evt) met elkaar willen gaan toeren in deze populaire fietsomgeving. Waarom?

 • Comfortabele accomodatie
 • Centrale ligging
 • Garage voor veilige stalling van je fiets en onderhoud
 • Vrijheid: je bepaalt je eigen dagindeling en kiest zelf je routes
 • Maatwerk mogelijk
 • Wasservice: wij wassen je fietskleding voor je
 • Fietshuur in de buurt

NOG MEER VOORDELEN

 • Fijne plekken om na je fietstocht te ontspannen en te borrelen
 • Centrale verwarming in alle ruimten
 • Authentieke barretjes en restaurants in de buurt
 • Drankjes in de honestybar
 • Centraal gelegen; ideaal als niet iedereen fietst
 • Binnen een uurtje in Valencia en Alicante

Nog even wat meer over de omgeving

BERGEN EN VALLEIEN

Sla je rechtsaf dan fiets je zo de prachtige valleien van de Costa Blanca in. Met Val de Pop met zijn uitgestrekte wijngaarden en de in februari -maart bloeiende amandelgaarden. En natuurlijk de beroemde (en voor sommige beruchte) Coll de Rates . Een pittige klim met als beloning een prachtig uitzicht en een restaurant op de top.  Weer heel anders is Val de Gallinera en Val de Ebo. Ook hier uitdagende klims en prachtige vergezichten. Onze favoriete stop is in Val de Laguar. Na een prachtige en heftige klim waarbij je door echt Spaanse dorpjes rijdt met in Fontilles een voormalig lepra ziekenhuis, kom je bij restaurant La Vente del Callao. De perfecte plek voor een drankje of een heerlijke lunch.

SINAASAPPELGAARDEN EN RIJSTVELDEN

Sla je linksaf dan daal je af (ons vakantiehuis ligt op ca 90 meter boven zeeniveau) richting de kust tussen Denia en Valencia. Tussen de sinaasappelgaarden rijd je redelijk vlak en zonder grote klimpartijen over goede wegen en ook hier vind je weer zeer authentieke Spaanse dorpjes. Rond Gandia en wat dichterbij bij Pego rijd je langs de rijstvelden (waar de paellarijst vandaan komt). Natuurlijk ook hier heel veel goedkope restaurantjes voor je lunch of koffiebreak.

UITDAGENDE MTB ROUTES

Deze omgeving is ook een waar paradijs voor MTB-ers. Beklim de Montgo tussen Javea en Denia of de bergen tussen Pedreguer en Val de Pop. Ook hier zijn de mogelijkheden legio.

TOT GAUW?

Kom jij met je (fiets)maatjes bij ons logeren en de fantastische omgeving van ons vakantiehuis ontdekken? Lekker doen wat je wilt en je eigen dagindeling bepalen. Je staat vroeg op de pedalen en ontbijt onderweg. Bij thuiskomst geniet je na een warme douche van een heerlijke lunch op het terras aan het zwembad. Of je vertrekt wat later – na ons beroemde 3-gangen ontbijt- en luncht in een van de vele restaurants onderweg. En ontspan je bij thuiskomst met een drankje op een ligbedje bij het zwembad, in de tuin of op je privéterras.

Dagje niet fietsen? Er is genoeg te doen en te zien in de omgeving. Valencia of Alicante verkennen, naar het strand of naar een van de vele markten in de buurt.  Lekker doen wat jij wilt, gewoon omdat het kan!

HASTA LUEGO! WAKE UP, RELAX, ENJOY!

Kom en geniet van de rust, de luxe, de ruimte en kom totaal ontspannen weer thuis.
Boek nu je verblijf bij Casa la Naranja. Of vertel anderen over onze heerlijke plek! Lekker logeren bij  Nederlanders. Geen taalprobleem en we kunnen je alles vertellen over de omgeving, leuke restaurantjes en gezellige stadjes.

Hasta luego,
Jolande