Fotograaf over de vloer en wielrenners gespot

Fotograaf over de vloer, Styling stress

Goede foto's zijn belangrijk en nu ons tweede seizoen eraan komt willen we betere foto's voor op onze website. Dus is uit Nederland 'mijn oude' fotograaf overgekomen om een reportage te maken van onze bed and breakfast kamers en de omgeving van Casa la Naranja.

Stylingstresssssssssss

Helaas is styling niet een van mijn kernkwaliteiten. En aangezien ik toch wel een beetje perfectionist ben worden veel foto's opnieuw gemaakt.

Want, dan ligt het kussen niet recht. Of de handdoeken tonen rommelig. Of de kastdeur zit niet goed dicht. Kortom een hoop gedoe.

Maar het resultaat zal prachtig zijn, daar heb ik alle vertrouwen in. Straks niet alleen nieuwe foto's maar kun je ook door onze tuin en de kamers lopen. Hoe leuk is dat!

Beetje jammer dat we geen dronebeelden hebben. De drone zag de electricteitskabels niet die hier boven de grond hangen...................... Oeps

Wielrenners gespot

Tijdens onze fotosessie kwamen we ook veel wielrenploegen tegen. We hebben ze niet allemaal gefotografeerd, en in een volgend nieuwsbericht hier meer over. Ook over onze vriend die fietst!

Casa la Naranja is namelijk de perfecte plek om je fietsvakantie te vieren! Ben je met maximaal 10 vrienden of vriendinnen? Of gezellig met je partner? Vanaf onze bed and breakfast zit je aan bijna alle fietsroutes. Na een heerlijk ontbijt ga je op pad en als je terugkomt dan zorgen wij voor wat lekkers. Op verzoek kunnen we avondeten verzorgen zodat je 's avonds niks meer hoeft. En natuurlijk fietsen huren is geen probleem.

O ja, je fiets gaan 's avonds veilig de garage in

Tot gauw?

Kom jij genieten van het al het moois? Je dag begint met een heerlijk 3-gangenontbijt en daarna ga lekker de omgeving verkennen! Of je blijft lekker thuis en geniet van de rust in onze grote tuin.

 

 

Hasta luego! Wake up, Relax, Enjoy!

Kom en geniet van de rust, de luxe, de ruimte en kom totaal ontspannen weer thuis.
Boek nu je verblijf bij Casa la Naranja. Of vertel anderen over onze heerlijke plek! Lekker logeren bij  Nederlanders. Geen taalprobleem en we kunnen je alles vertellen over de omgeving, leuke restaurantjes en gezellige stadjes.

Hasta luego,
Jolande

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen + 18 =

TOP
BOEK DIRECT