Inspiratie en creativiteit onder de Spaanse zon

Ontdek de veelzijdigheid van de Costa Blanca

De omgeving als inspiratiebron

Gast Hester kreeg tijdens haar verblijf in onze bed and breakfast inspiratie voor een prachtig schilderij. Met haar fototoestel trok zij eropuit en verkende de omgeving. Ruim voor de pluk van de sinaasappels hier in de regio Valencia, vallen er ook veel sinaasappels uit de boom.

Schilder- of schrijfvakantie in Valencia

De Costa Blanca, en zeker de omgeving rond b&b Casa la Naranja is zo veelzijdig en het klimaat zo heerlijk dat je in het vroege voorjaar heerlijk buiten kunt schilderen, fotograferen of schrijven. In de ruime tuin van onze bed and breakfast met zijn olijfbomen, wijngaard en amandelbomen. Of in de sinaasappelgaarden van de buren. En in de buurt de bergen  en leuke stadjes als Denia, Javea of Gandia. Ideaal voor een heerlijke rustige of actieve vakantie.

Kunst van Hester

Wil je meer kunst zien van Hester? Binnenkort is haar website weer actueel. Op dit moment staat er alleen oud werk op.  Laat een berichtje achter als je op de hoogte gehouden wilt worden van haar nieuwste werk.

 

 

 

Tot gauw?

Zin in een fantastische vakantie in een bed and breakfast van Nederlanders in Spanje?

Kom jij genieten van het al het moois? Je dag begint met een heerlijk 3-gangenontbijt en daarna ga lekker de omgeving verkennen! Of je blijft lekker thuis en geniet van de rust in onze grote tuin. 

Hasta luego! Wake up, Relax, Enjoy!

Kom en geniet van de rust, de luxe, de ruimte en kom totaal ontspannen weer thuis.
Boek nu je verblijf bij Casa la Naranja. Of vertel anderen over onze heerlijke plek! Lekker logeren in een luxe bed and breakfast in Spanje bij  Nederlanders. Geen taalprobleem en we kunnen je alles vertellen over de omgeving, leuke restaurantjes en gezellige stadjes. Ideaal vertrekpunt om een dagje Valencia of Alicante te bezoeken.

Hasta luego,
Jolande

2 Comments to “ Inspiratie en creativiteit onder de Spaanse zon”

  1. Hester says :Beantwoorden

    Leuk dat mijn schilderij op jullie site staat!

    1. Jolande says :

      Het is ook zo’n mooi doek, net als je andere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − 9 =

TOP
BOEK DIRECT