Je verjaardag en vakantie vier je bij b&b Casa la Naranja

Wij hangen de slingers voor je op!

Feest, Partytime, Fiësta

Lang zal hij leven.............  Happy Birthday to youuuuuuuuuuuuuu, Compleaños a tí...............

Wat een gefeest deze week. We mochten maar liefst 3 jarigen ontvangen!

Natuurlijk laten wij dit niet zomaar ongemerkt voorbij gaan. Want zelfs als je op vakantie bent (of misschien wel expres op vakantie gaat), dan begint jouw verjaardag aan ons zwembad.

Daarna kun je helemaal tot rust komen in onze heerlijke tuin, waar je alleen de vogels hoort fluiten en de bijen hoort zoemen. Of je ontdekt het moois wat de provincie Valencia te bieden heeft. En dat is nogal wat!

Slingers en taart!

Dus, natuurlijk voor Jos en Jane (geen foto) en later ook voor Marco hebben we de slingers opgehangen. En een heerlijke appeltaart gebakken. Wat een feest!

Vuurwerk en taart

Na het dagelijkse drie-gangenontbijt natuurlijk de eigen gebakken appeltaart. (Voor de hoedjes zijn wij niet verantwoordelijk overigens).

Tot gauw?

Wil jij ook genieten van het al het moois en de luxe van onze bed and breakfast?  Je hoeft niet jarig te zijn hoor. Gun jezelf gewoon even een break en kom volledig tot rust in de heerlijke omgeving van ons vakantiehuis.

Je dag begint met een heerlijk 3-gangenontbijt in de ontbijtsalon of aan het terras bij het zwembad (met zeezicht). Daarna ga je lekker de omgeving verkennen! Fietsen, wandelen, steden zoals Valencia, Alicante, Denia en Javea zijn dichtbij.

Of je blijft lekker thuis en geniet van de rust in onze grote tuin. Op een ligbedje aan het zwembad of onder een olijfboom?  Het kan allemaal.

Hasta luego! Wake up, Relax, Enjoy!

Kom en geniet van de rust, de luxe, de ruimte en kom totaal ontspannen weer thuis.
Boek nu je verblijf bij Casa la Naranja. Of vertel anderen over onze heerlijke plek! Lekker logeren bij  Nederlanders. Geen taalprobleem en we kunnen je alles vertellen over de omgeving, leuke restaurantjes en gezellige stadjes.

Hasta luego,
Jolande

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 5 =

TOP
BOEK DIRECT