Loop zelf eens door onze Spaanse bed and breakfast

Kom binnen, neem een kijkje in de kamers en badkamers en loop door de tuin. Waan jezelf in Spanje, aan de Costa Blanca tussen Valencia en Alicante

Ontdek zelf waar jij wilt slapen

Vanaf nu kun je door de bed and breakfast lopen. Welke kamer wil jij reserveren? Welk uitzicht wil jij vanaf je terras? Of ben je gewoon benieuwd hoe de bed and breakfast eruit ziet?

Virtuele tour

In februari (vandaar de kale bomen) is fotograaf Ferry speciaal uit Nederland gekomen en heeft foto's geschoten in en om ons huis.

Het resultaat is een virtuele tour waar jij je waant aan de Costa Blanca. Als gast in onze b&b tussen Valencia en Alicante. In de grote tuin met uitzicht op de Middenlandse zee. Loop eens door de ontbijtruimte. Over de privéterrassen van de kamers. Of plof neer bij het zwembad.

KOM BINNEN

Denk je eens in

Je ligt na het ontbijt op je eigen terras van bijvoorbeeld kamer Mar 

  • Je bent een beetje rozig van het heerlijke eten;
  • Je zet het hoofdeinde van je ligbed wat omhoog en over de toppen van de sinaasappelbomen zie je de zee;
  • Je hoort het ruisen van de palmbladeren van de palm bij het zwembad;
  • Je voelt de zon je lijf verwarmen.

Tot gauw?

Kom je zelf eens kijken? Wil jij ook genieten van het al het moois, de rust en de luxe van onze bed and breakfast?  Wandelen, fietsen, stedentrip naar Valencia of Alicante of lekker aan het strand over de zee staren en een duik in de zee nemen. Het kan hier allemaal.  Gun jezelf gewoon even een break en kom volledig tot rust in de heerlijke omgeving van ons vakantiehuis.

Je dag begint met een heerlijk 3-gangenontbijt in de ontbijtsalon of aan het terras bij het zwembad (met zeezicht). Daarna ga je lekker de omgeving verkennen!

Of je blijft lekker thuis en geniet van de rust in onze grote tuin. Op een ligbedje aan het zwembad of onder een olijfboom?  Het kan allemaal.

Hasta luego! Wake up, Relax, Enjoy!

Kom en geniet van de rust, de luxe, de ruimte en kom totaal ontspannen weer thuis.
Boek nu je verblijf bij Casa la Naranja. Of vertel anderen over onze heerlijke plek! Lekker logeren bij  Nederlanders. Geen taalprobleem en we kunnen je alles vertellen over de omgeving, leuke restaurantjes en gezellige stadjes.

Hasta luego,
Jolande

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × vier =

TOP
BOEK DIRECT