Na regen komt zonneschijn?

Casa la Naranja - De verbouwing in volle gang

Het is de laatste week bar en boos geweest. Eerst sneeuw en daarna een soort van een orkaan.
Op een gegeven moment liep het water met bakken de kelder in. Maar gelukkig is het weer snel weer omgeslagen en schijnt de zon weer uitbundig. Alles kan weer drogen en de bouwvakkers weer verder met hun werk. Zelf gaan we binnen aan de slag. De tuin is nog te nat om iets te doen..

Het is de hoogste tijd om de kelder eens op te ruimen. Deze ligt vol met bouwmaterialen en een flinke laag bouwstof. Na dagen vegen en dweilen kunnen we beginnen met de kasten in elkaar te zetten. Hier kunnen we straks onze voorraad opslaan.

 

 

De kamers en badkamers van de bed and breakfast schieten nu ook lekker op. Alle wanden staan en de badkamers krijgen vorm. Ze lijken zo klein! Gelukkig weten we beter, eenmaal geverfd en opgeruimd zie je pas hoe groot de kamers zijn.

Vrijdagochtend komt er een auto aanrijden en stopt bij de buren. Na een tijdje horen we een hoop lawaai. Als we polshoogte gaan nemen staat de hele straat blank. Hebben ze een pijp van het agrarisch water opengezet en duizenden liters water loopt de straat op en dendert onze tuin in. Gek of normaal? Heeft het eindelijk na 3 jaar geregend, laten ze het water wegstromen…

 

 

 

Bloesem
Onze amandelbomen staan op springen! We zijn zo benieuwd. Vorig jaar waren we niet in Spanje dus hebben het gemist. Volgende week meer hierover en hopelijk mooie plaatjes.

 

2 Comments to “ Na regen komt zonneschijn?”

 1. Joke Seijlhouwer says :Beantwoorden

  Het lijkt me fijn om van jullie de nieuwsbrief te ontvangen.

  1. Jolande says :

   Goedemiddag Joke,
   Dankjewel voor je belangstelling. Je kunt je eenvoudig via de site direct inschrijven en aangeven waar je interesse naar toegaat.
   Wij kunnen je natuurlijk ook toevoegen maar dan krijg je alle nieuwsbrieven. En, je kunt ons ook volgen via facebook: casalanaranja.nl en instagram. Casa la Naranja.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 + elf =