Vakantie bij Nederlanders in Spanje

Luxe bed and breakfast

Casa la Naranja is een comfortabele en luxe b&b op een prachtige plek aan de Costa Blanca Noord precies tussen Valencia en Alicante. Deze plek is dé uitgelezen plek om je vakantie te vieren. Voor een paar dagen, een week of nog langer. Waarom? Dat vertellen we je graag!
Genieten! Wij doen er alles aan om jou en je medereiziger(s) een onvergetelijk leuke vakantie te bezorgen en je thuis te laten voelen. Casa La Naranja is voor onze gasten een ‘home away from home’. Geen verplichtingen of zorgen, gewoon genieten en doen waar je zin in hebt! Wat wil je nog meer?

Het vakantiehuis

Ons vakantiehuis aan de Costa Blanca in Spanje ligt op een grondstuk van 10.000m2. Je kunt kiezen uit vier ruime gastenkamers, allemaal op de begane grond én met een luxe badkamer ensuite. Ben je met een groot gezelschap? Dan kun je ook het complete vakantiehuis huren.

Alle kamers in onze bed & breakfast hebben een eigen ingang en een eigen privéterras waar je heerlijk van het mooie weer en de omgeving kunt genieten. De bed and breakfast heeft ook een salon speciaal voor onze gasten. Hier kun je neerploffen op de bank, de krant lezen aan tafel en wat eten of drinken. Er is ook de goed gevulde ‘Honesty bar’. Zin in een drankje of een snack? Wij zorgen ervoor dat er van alles, tegen een redelijke vergoeding op voorraad is. In of op het terras bij de salon serveren wij iedere dag een heerlijk en gevarieerd ontbijt. Natuurlijk houden wij zoveel mogelijk rekening met jouw wensen en eventuele allergieën.

Bekijk de kamers van onze b&b

B&B met zwembad

Aan het vakantiehuis ligt ons fijne zwembad. Je kunt hier korte baantjes trekken of lekker afkoelen en genieten van het uitzicht op de grote bank in het water. Rondom het zwembad staan heerlijke ligbedden waarop je lekker een tukje kunt doen of aan je kleurtje kunt werken. Het is altijd zonnig weer in de regio Valencia.

Uitzicht
Vanaf het terras en de tuin heb je een fantastisch uitzicht op de sinaasappelgaarden met als bonus de zee en de bergen op de achtergrond. Geloof ons, hier raak je niet op uitgekeken. Het verrast onszelf nog iedere keer. Je zit midden in de Spaanse natuur én geniet van alle luxe en comfort die onze bed & breakfast te bieden heeft.


B&B met tuin en parkeerplaats
Bed & breakfast Casa la Naranja heeft een gigantische tuin en gratis parkeerplekken. De tuin bestaat uit zes terrassen op verschillende niveaus. Een terras is beplant met druivenranken. We hopen in 2018 onze eerste wijn te kunnen persen. Het tweede terras grenst aan het huis en het zwembad. Kies zelf waar je wilt zitten, liggen, relaxen of een goed gesprek voeren met je reisgenoot of andere gasten. Onder de olijfbomen, de palmen, achter de oleanderhaag of bij de fruitbomen. Naast het zwembad bij het vakantiehuis, op een stoel of een ligbed. Onze casa rural heeft zoveel bijzondere plekjes, dat je altijd wel een fijne plek vindt. Op terras drie staat het huis met aan drie kanten tuin en de garage. De tuin zelf is een heerlijke plek om te wandelen en ook in de verdere omgeving vind je prachtige wandelroutes. Fiets je liever? Ga dan voor een van de vele fietsroutes aan de Costa Blanca. In onze garage is genoeg ruimte om je fiets veilig te stallen. Op de andere terrassen vind je onder andere onze amandelbomen, sinaasappel- en andere fruitbomen. Zin in een sinaasappel? Dan pluk je er toch een! Zooooo lekker.

B&B in Spanje starten - ons verhaal

Benieuwd naar ons verhaal, onze zoektocht en ‘ik vertrek momentjes’? Een bed and breakfast in Spanje starten als Nederlander is een avontuur vol onzekerheden, gekke momenten, mooie ontmoetingen, stofwolken, hard werken, teleurstellingen en leuke verrassingen. We nemen je graag mee.

TOP
BOEK DIRECT