Paardrijden aan de Costa Blanca bij b&b Casa la Naranja

Ontdek de veelzijdige omgeving  rond ons vakantiehuis. Onder andere door een mooie rit op een paard door de sinaasappelgaarden tussen Valencia en Alicante

De dag begint natuurlijk altijd met een heerlijk ontbijt aan het zwembad

We hebben het al meer gezegd. Er is in de buurt van onze bed and breakfast zoveel te zien en te doen. Onder andere een rit op een paard. Leuk toch tijdens je vakantie en dan ook nog eens in het heerlijke klimaat van de regio Valencia. De familie Shaeffer had er wel zin in.

Voor zij op pad gingen, genoten zij natuurlijk van een heerlijk ontbijt. Iedere dag serveren wij onze gasten een 3-gangen ontbijt. Met verse sinaasappelsap en iedere dag andere gerechten. Natuurlijk houden wij zoveel mogelijk rekening met allergiën en voorkeuren.

Paardrijden door de sinaasappelgaarden

In de buurt van de bed and breakfast zijn veel mogelijkheden tot paardrijden. Er zijn meerdere maneges te vinden, bijvoorbeeld in Javea, Denia en Benissa. Maar waarom zou je het ver zoeken als je op slechts 3 kilometer afstand van je vakantieplek een manege hebt? Je hoeft geen ervaring te hebben om een ritje te kunnen maken.

De familie Schaeffer heeft al eerder op een paard gezeten. Sterker nog vader Ruud, eigenaar van EquiSchaeffer, is een zeer ervaren ruiter en ook zijn kinderen hebben gereden vroeger. Maar schoonzoon in spé Marcel had nog nooit op een paard gezeten. Dus eerst even in de bak oefenen en daarna op pad met eigenaresse Jodie van Hipica Ondara.

Genoten hebben ze

En na de tocht van ruim een uur natuurlijk lekker relaxen aan ons heerlijke zwembad.

Op pad met Jodie

Tot gauw?

Kom je zelf eens kijken? Wil jij ook genieten van het al het moois, de rust en de luxe van onze bed and breakfast?  En daarna tijdens een ritje op een paard de buurt ontdekken? Of heerlijk wandelen, fietsen, stedentrip naar Valencia of Alicante of lekker aan het strand over de zee staren en een duik in de zee nemen. Het kan hier allemaal.  Gun jezelf gewoon even een break en kom volledig tot rust in de heerlijke omgeving van ons vakantiehuis.

Je dag begint met een heerlijk 3-gangenontbijt in de ontbijtsalon of aan het terras bij het zwembad (met zeezicht). Daarna ga je lekker de omgeving verkennen!

Of je blijft lekker thuis en geniet van de rust in onze grote tuin. Op een ligbedje aan het zwembad of onder een olijfboom?  Het kan allemaal.

Hasta luego! Wake up, Relax, Enjoy!

Kom en geniet van de rust, de luxe, de ruimte en kom totaal ontspannen weer thuis.
Boek nu je verblijf bij Casa la Naranja. Of vertel anderen over onze heerlijke plek! Lekker logeren bij  Nederlanders. Geen taalprobleem en we kunnen je alles vertellen over de omgeving, leuke restaurantjes en gezellige stadjes.

Hasta luego,
Jolande

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 4 =

TOP
BOEK DIRECT