Wat een topweek!

Onze eerste Spaanse gasten over de vloer en prachtige beoordelingen!

En ook hele gezellige Nederlanders

Het seizoen is nu echt begonnen. De een na de andere leuke gasten weten ons te vinden. Afgelopen week mochten we naast twee gezellige stellen Nederlanders ook nog de eerste Spaanse gasten van dit jaar in onze bed and breakfast ontvangen. Het was een lang weekend in Spanje (een van de vele hier). Sandra en David ontvluchtten de kou van Zaragoza  om in de regio Valencia, aan de Costa Blanca, en bij  ons hun korte vakantie te vieren.

En ze vonden het 'Fantastico'

Ze hebben genoten (en wij van hen).

Na het ontbijt trokken ze eropuit.  Ontdekten de veelzijdige omgeving van de Costa Blanca. Maakten prachtige wandelingen. Langs de zee waar je over de kliffen loopt, spectaculaire uitzichten hebt en eindigt in een leuke strandtent waar je heerlijk kunt eten. En door de valleien achter onze b&b waar je ontelbare wandelroutes hebt, met ook weer leuke restaurantjes waar je voor weinig geld heerlijk kunt eten.

Thuiskomend in onze bed and breakfast was het genieten met een drankje aan het zwembad of op het privéterras bij de kamer.

Sandra en Martin gaven ons een prachtige beoordeling. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee.

Muchas gracias Sandra y David. Y nos vemos at Casa la Naranja.

Francios schreef 'Heerlijk verblijf in deze luxe bed and breakfast'

En ook daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Het was een feest om hen als gasten te ontvangen en als mensen te leren kennen. Tot gauw weer hopen we bij Casa la Naranja...............

Dit schreef Francios

Tot gauw?

Wil jij ook genieten van het al het moois, de rust en de luxe van onze bed and breakfast?  Wandelen, fietsen, stedentrip naar Valencia of Alicante of lekker aan het strand over de zee staren en een duik in de zee nemen. Het kan hier allemaal.  Gun jezelf gewoon even een break en kom volledig tot rust in de heerlijke omgeving van ons vakantiehuis.

Je dag begint met een heerlijk 3-gangenontbijt in de ontbijtsalon of aan het terras bij het zwembad (met zeezicht). Daarna ga je lekker de omgeving verkennen!

Of je blijft lekker thuis en geniet van de rust in onze grote tuin. Op een ligbedje aan het zwembad of onder een olijfboom?  Het kan allemaal.

Hasta luego! Wake up, Relax, Enjoy!

Kom en geniet van de rust, de luxe, de ruimte en kom totaal ontspannen weer thuis.
Boek nu je verblijf bij Casa la Naranja. Of vertel anderen over onze heerlijke plek! Lekker logeren bij  Nederlanders. Geen taalprobleem en we kunnen je alles vertellen over de omgeving, leuke restaurantjes en gezellige stadjes.

Hasta luego,
Jolande

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − dertien =

TOP
BOEK DIRECT