Appeltjes van oranje aan de bomen

De omgeving van onze bed and breakfast kleurt oranje

Zoete mandarijen en sappige navelsinaasappels

Wat is het hier toch mooi aan de Costa Blanca. Na een heerlijke zomer is ook hier de herfst ingetreden. En het lijkt op veel plaatsen wel lente!

De planten gaan na een zomerslaapje weer groeien en de fruitbomen kleuren oranje. Natuurlijk verkleuren sommige bomen ook in prachtige herfsttinten. Het blijft genieten in ons vakantiehuis in Spanje.

Een maand geleden

Waren de sinaasappels nog groen, sommige bomen met mandarijnen kleurden voorzichtig naar oranje.

En nu in november.............Tadaaaa

Kijk eens wat een prachtig gezicht. Er hangen aan sommige bomen zoveel sinaasappels dat de takken spontaan afbreken. Plukken dus, die heerlijkheden kunnen wij niet laten liggen. (Je mag overigens altijd een mandarijn of sinaasappel plukken en lekker opeten, heerlijk!).

In razend tempo worden de gaarden leeggeplukt

Maar geen paniek! Tot zeker half april kun jij zelf nog komen plukken.

En proeven natuurlijk. Want niet alle sinaasappelgaarden worden aan de Costa Blanca nu leeggeplukt. Dit gebeurt in fasen.  Zeker tot half april kun jij zelf, als gast van onze bed and breakfast,  een versgeplukte sinaasappel van een van onze buren komen proeven. En daarna blijven onze eigen sinaasappels nog hangen zodat jij deze kunt plukken en proeven. Natuurlijk begint de dag voor onze gasten met een heerlijk glas versgeperst sinaasappelsap naast het inmiddels beroemde 3-gangen ontbijt.

 

 

vakantie zwembad Spanje b&b

Kom je zelf proeven?

Je kunt nu al boeken voor 2019! Wacht niet te lang, de vluchten op Alicante en Valencia zijn nu nog goedkoop. En, je kunt nu nog je favoriete kamer kiezen. Alhoewel onze kamers allemaal even comfortable en luxe zijn.

Hasta luego! Wake up, Relax, Enjoy!

Kom en geniet van de rust, de luxe, de ruimte en kom totaal ontspannen weer thuis.
Boek nu je verblijf bij Casa la Naranja. Of vertel anderen over onze heerlijke plek! Lekker logeren in een luxe bed and breakfast in Spanje bij  Nederlanders. Geen taalprobleem en we kunnen je alles vertellen over de omgeving, leuke restaurantjes en gezellige stadjes. Ideaal vertrekpunt om een dagje Valencia of Alicante te bezoeken.

Hasta luego,
Jolande

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 − zeven =

TOP
BOEK DIRECT